Механични уплътнения и системи


Уважаеми клиенти,

 

Заповядайте във фирмения магазин на НИКОМ ТЕХНО ООД, който се намира на територията на производствената й база. В него ще намерите богат асортимент от помпи, хидрофорни съдове, водни резервоари, уплътнителни материали на водещи фирми в бранша.

Очакваме Ви!НИКОМ ТЕХНО ООД
предлага цялостен ремонт и последващ сервиз на различни видове компресори, помпи, парни, водни и маслени глави, както и изработка и ремонт на клапани по предоставен образец или конструктивна документация. 


НИКОМ ТЕХНО ООД
е усвоила производство и предлага голямо разнообразие от механични уплътнения и уплътнителни възли, както с универсално приложение, така и работещи в специфични условия.

Можем да предложим изделия от специални материали - графит, SiC, WC, техническа керамика, PTFE и др. Фирмата е специализирана в производството на плъзгащи лагери и термични кондензоотделители.
Ако имате въпроси и се нуждаете от информация за нашите продукти, или желаете изготвяне на оферта, не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати.НИКОМ ТЕХНО ООД
е експерт в областа на уплътнителната техника.Тя предоставя на своите клиенти висококачествена продукция,изграждайки доверие, удобство и сигурност; осигурявайки перфектно обслужване на добра цена в най-кратки срокове

Свали каталог Помощник

CNC услуги

НИКОМ ТЕХНО предлага изработка на детайли на ЦПУ Стругови и Фрезови Центри.

Разполагаме със следните ЦПУ машини:

DOOSAN Puma 2400LY II - стругови център, който комбинира фрезови и пробивни операции като включва движение по ос У, което ни дава възможност за изработване на ротационни детайли с по-сложна геометрия. Малки, средни и големи серии оси, валове, втулки, капаци, фланци, винтове и др. от неръжданеми и черни стомани, чугун, алуминий.

Doosan Puma

DOOSAN DNM 4500 - вертикален фрезови център с възможност за движение по 4 оси, предназначен за прецизни и разнообразни металорежещи операции на средногабаритни детайли, изпълнявани с високи скорости на рязане и подаване. 

DNM 4500

CAD/CAM проектиране - предлагаме цялостна услуга, от изготвяне на CAD/CAM 3D проект до финално производство по задание на клиента.
SW

За повече информация, моля свържете се с нас.