Механични уплътнения и системи


Уважаеми клиенти,

 

Заповядайте във фирмения магазин на НИКОМ ТЕХНО ООД, който се намира на територията на производствената й база. В него ще намерите богат асортимент от помпи, хидрофорни съдове, водни резервоари, уплътнителни материали на водещи фирми в бранша.

Очакваме Ви!НИКОМ ТЕХНО ООД
предлага цялостен ремонт и последващ сервиз на различни видове компресори, помпи, парни, водни и маслени глави, както и изработка и ремонт на клапани по предоставен образец или конструктивна документация. 


НИКОМ ТЕХНО ООД
е усвоила производство и предлага голямо разнообразие от механични уплътнения и уплътнителни възли, както с универсално приложение, така и работещи в специфични условия.

Можем да предложим изделия от специални материали - графит, SiC, WC, техническа керамика, PTFE и др. Фирмата е специализирана в производството на плъзгащи лагери и термични кондензоотделители.
Ако имате въпроси и се нуждаете от информация за нашите продукти, или желаете изготвяне на оферта, не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати.НИКОМ ТЕХНО ООД
е експерт в областа на уплътнителната техника.Тя предоставя на своите клиенти висококачествена продукция,изграждайки доверие, удобство и сигурност; осигурявайки перфектно обслужване на добра цена в най-кратки срокове

Свали каталог Помощник

За нас

НИКОМ ТЕХНО ООД е производствена фирма, предлагаща разнообразни продукти и услуги в областта на уплътнителната техника.

Фирмата е специализирана в проектирането, производството и ремонта на всякакъв вид уплътнителни системи за въртящи се части, както и други специфични изделия и резервни части.

На базата на дългогодишния опит на нашите инженери и специалисти, ние имаме възможност да предложим голямо разнообразие от:

  • механични уплътнения и уплътнителни системи за помпи, реактори и компресори
  • термодинамични кондензоотделители
  • изделия от специални материали : Волфрамов карбид, Силициев карбид, Техническа керамика
  • изделия от графит, тефлон и други полимерни материали
  • ремонт на помпи, компресори и резервни части за тях
  • преустройство и ремонт на уплътнителни възли
  • специални пружини
  • уплътнителни пръстени, шнурове, маншети, семеринги от NBR, EPDM, FPM, PTEE


На  14.11.2011г. фирма НИКОМ ТЕХНО ООД успешно защити изискванията по стандарт за качество ISO 9001:2015 и притежава валиден сертификат издаден от “Bureau Veritas” с номер BG001458. НИКОМ ТЕХНО ООД покрива всички изисквания на стандарта свързани с проектиране, производство и ремонт на механични уплътнения и съоръжения.

          certificate    Politika