Механични уплътнения и системи


Уважаеми клиенти,

 

Заповядайте във фирмения магазин на НИКОМ ТЕХНО ООД, който се намира на територията на производствената й база. В него ще намерите богат асортимент от помпи, хидрофорни съдове, водни резервоари, уплътнителни материали на водещи фирми в бранша.

Очакваме Ви!НИКОМ ТЕХНО ООД
предлага цялостен ремонт и последващ сервиз на различни видове компресори, помпи, парни, водни и маслени глави, както и изработка и ремонт на клапани по предоставен образец или конструктивна документация. 


НИКОМ ТЕХНО ООД
е усвоила производство и предлага голямо разнообразие от механични уплътнения и уплътнителни възли, както с универсално приложение, така и работещи в специфични условия.

Можем да предложим изделия от специални материали - графит, SiC, WC, техническа керамика, PTFE и др. Фирмата е специализирана в производството на плъзгащи лагери и термични кондензоотделители.
Ако имате въпроси и се нуждаете от информация за нашите продукти, или желаете изготвяне на оферта, не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати.НИКОМ ТЕХНО ООД
е експерт в областа на уплътнителната техника.Тя предоставя на своите клиенти висококачествена продукция,изграждайки доверие, удобство и сигурност; осигурявайки перфектно обслужване на добра цена в най-кратки срокове

Свали каталог Помощник

Помпи DRENO®

НИКОМ ТЕХНО ООД е дистрибутор на потопяеми и дренажни помпи DRENO® за България.

Помпи с вихрово работно колело

Използват се за изпомпване на отпадъчни води с неразтворени твърди частици. Подходящ е за битови, промишлени и селскостопански приложения.

COMPATTA COMPATTA PRO Мощност 0.28 - 2.2 kW ; за резба  G1"1/4 - 1"1/2 - 2"
ALPHA V ALPHA V PRO  
       
VTH V2 Мощност 1.5 - 55 kW ; за фланци DN50 - 65 - 80 - 100 - 150
V4 DNA

 

Помпи със S-образно двуканално работно колело

Използват за изпомпване на отпадни води, включително канализационни води. Специалната S-образна форма на работното колело позволява преминаването на къси влакнести твърди частици и са особено подходящи за инсталации за пречистване на отпадни води.

DNB   Мощност 0.8 - 2.2 kW

 

Помпи с отворено едноканално работно колело

Използват се за изпомпване на отпадъчни води, включително канализационни води. Високата им ефективност и ножът, вграден в работното колело, позволяват употреба в пречиствателни станции, промишлени и битови инсталации за преработка на вода.

А4 А2 Мощност 1.5 - 9.5 kW

 

Помпи със затворено едноканално работно колело

Използват се за изпомпване на отпадъчни води, включително канали. Високата им ефективност и широки канали позволяват използване в пречиствателни станции за вода, обработка на отпадни води, промишлени и битови инсталации.

А4   Мощност 10 - 55 kW


Помпи с двуканално центробежно работно колело

Използват се за изпомпване на големи количества отпадъчни води, включително и леко замърсени канализационни води при високо налягане. Тези характеристики позволяват използването им в граждански и промишлени инсталации, включително болници и селскостопански напоителни системи.

АТH   Мощност 12 - 42 kW


Grinder

Тези помпи имат система за раздробяване на твърди и влакнести частици. Това позволява използването им за транспортиране на отпадни води по относително тесни, обикновено вече съществуващи тръби и инсталации.

GRIX Домашна употреба Мощност 0.9 - 1.4 kW ; за фланци/резба DN 50/G2"
G2 Професионална употреба Мощност 0.9 - 9.5 kW ; за фланци/резба DN 50/G2"

 

Помпи с двойно и четири канално работно колело

Подходящи са за чисти течности и леко замърсени отпадни води. Използват се за изпомпване на дъждовна вода, подземни и речни води. Подходящи и за фонтани и рибни развъдници.

ALPHA & AM-AT APX Мощност 0.28 - 2.2 kW
Н2   Мощност 1.5 - 9.5 kW

 

За повече информация натиснете линковете или посетете http://www.drenopompe.it